Palvelut

YHTEISTYÖ VALAISTUKSEN AMMATTILAISEN KANSSA NOSTAA ARKKITEHDIN SUUNNITTELUN JA RAKENNUTTAJAN TYÖN JÄLJEN UUDELLE TASOLLE.

Kun valo sytytetään Bemi-rakennuksessa, sitä lankeaa yhtäaikaisesti oikein sijoitetuista, valituista ja säädetyistä valaisimista. Yhdellä napin painalluksella. Henkilökunnan, työntekijöiden tai perheen jäsenten ei tarvitse itse himmentää tai muistaa sytyttää eri valoja eri tilanteisiin.

Bemin valaistus tekee tilasta käytännöllisen ja turvallisen. Lisäksi Bemin valaistuksella voidaan vaikuttaa merkittävästi ihmisten vireystilaan, mielialaan ja tilan tunnelmaan. Bemin valaistus korostaa myös rakennuksen tai tilan arkkitehtuuria tuoden esiin sen parhaat puolet.

OLEMME YKSI PARHAISTA KNX-TEKNIIKAN OSAAJISTA SUOMESSA.

Bemin valaistusta ohjaa yleensä KNX-automaatiojärjestelmä.  KNX:n avulla eri valaisimet ohjelmoidaan syttymään ja sammumaan valitun tunnelman mukaan. KNX:n avulla ohjataan myös kylmän ja lämpimän valon määrää. KNX on kuin valaistuksen aivot, joka käskee oikeita valaisimia syttymään ja valitsee oikean valon värin. KNX:llä ohjataan myös muuta talo- tai kiinteistöautomaatiota kuten ilmastointia, lämmitystä tai lukitusta.

Bemi on älykästä valoa liike- ja julkisiin tiloihin ja koteihin. Jos olet kiinnostunut paremmasta bisneksestä, haluat erottua ja olla edelläkävijä, valitse Bemin valaistussuunnittelu.