KNX

KNX-STANDARDI ON TULEVAISUUDEN RAKENNUS- JA SÄHKÖALAN AVOIN SÄHKÖJÄRJESTELMÄ, JOLLA OHJATAAN RAKENNUSTEN AUTOMATIIKKAA.

Älykkäät sähköjärjestelmät tulevat mullistamaan rakennusten tekniikan ohjauksen. Valitsemalla KNX-järjestelmän varmistat, että et ole sidottu minkään laite- ja tarviketoimittajan tuotteita, se sallii eri valmistajien tuotteet. KNX on lisäksi helppokäyttöinen ja visuaalinen ja helposti uudelleen ohjelmoitavissa. KNX:llä voidaan ohjata valaistuksen lisäksi ilmastointia, lämmitystä, kulunvalvontaa ja muita rakennusautomaatioon liittyviä toimintoja. Koska Bemi on yksi Suomen harvoista KNX-kouluttajista, voit turvallisin mielin panostaa jo nyt KNX-tekniikkaan. Jos yrityksessäsi ei ole vielä KNX:n osaamista, voit ostaa sitä meiltä aluksi ja kouluttautua myöhemmin itse tekniikan osaajaksi. KNX on edelläkävijän ratkaisu, sillä sen avulla säästetään laitehankinnoissa, pidetään rakennuksen energiakustannukset kurissa ja säästytään monelta harmilta hyvin suunnitellun valvonnan avulla. Yritys, joka rakentaa itselleen tai ajattelee asiakkaansa parasta pitkällä tähtäimellä, valitsee KNX:n.

LUE LISÄÄ

”KNX on kansainvälinen kiinteistöautomaatiostandardi, jonka avulla asuin- ja liikekiinteistöjen energiatehokkuus, käyttömukavuus ja muunneltavuus saadaan viritettyä huippuunsa. KNX on saavuttanut merkittävän aseman Suomessa sekä omakotitalo- että toimistorakentamisessa, ja sen käyttö on viime vuosina huomattavasti lisääntynyt.” ~ www.knx.fi

 

”Bemi on mielestäni paras alueen (Vaasan talousalue) asiantuntija-organisaatio KNX-sähkösuunnittelussa. Bemin henkilökunnan osaamiseen voi luottaa koska heillä on paljon kokemuksia KNX-järjestelmistä…Omien kokemusten perusteella voin todeta, että odotukset BEMIn palvelujen osalta täyttyivät. KNX-järjestelmä mahdollistaa sähköjärjestelmän kehittämisen/päivittämisen myös jatkossa jotta asuntosi sähköjärjestelmä vastaa myös tulevaisuudessa uusiin ajankohdan tarpeisiin!” Mika Björklund, asiakas

 

www.knx.fi

www.knx.org

KNX – TRAINING CENTER

BEMI on sertifioitu KNX- talo- ja kiinteistöautomaation KNX-koulutuskeskus, yksi neljästä Suomessa.  Järjestämme säännöllisesti koulutuksia ammattilaisille ja sähköalan opiskelijoille. KNX-koulutuksen kautta sinusta tulee rekisteröity KNX-partneri, jolla on oikeus käyttää KNX Partner -logoa yrityksessään.

KNX-standardin pätevyydellä olet ammattiasiantuntijana hyvin varustautunut sähköalan uuteen aikakauteen. Voit tarjota asiakkaillesi osaamistasi älykkäistä sähköjärjestelmistä ja olla mukana älyasumisen vallankumouksessa.

Lue KNX koulutuksesta lisää www.knx.fi –sivuilla tai ota meihin yhteyttä info@bemi.fi.

KNX- KONSULTOINTI

Konsultoimme yrityksiä sopimuksen mukaan KNX:ään liittyvissä asioissa. Konsultointi voi liittyä yksittäiseen asiaan tai isompaan kokonaisuuteen. Räätälöimme myös yrityskohtaisia KNX-koulutuksia.

KNX-SUUNNITTELU

Teemme myös kokonaisvaltaista KNX-suunnittelua rakennuksiin. Voit tilata Bemistä pelkän valaistukseen liittyvän KNX-suunnitelman tai koko rakennuksen KNX-suunnitelman.

ÄLYTALO

BEMI toimii KNX-partnerina, ja olemme erikoistuneet talo- ja kiinteistöautomaatioon eli älytaloihin. Älytalo tarkoittaa sitä, että tekniikan avulla ohjataan talon eri toimintoja, kuten esimerkiksi valaistusta, kaihtimia, hälytysjärjestelmää, lämmitystä, ilmanvaihtoa, audio/video -laitteita, kodinkoneita jne. Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme talot on varustettu tulevaisuutta varten.

Älytalo tekee asumisesta mukavaa, turvallista ja energiaa säästävää. Älytalossa monimutkaiset asiat ovat helppoja!

TULEVAISUUS ON JO TÄÄLLÄ

Automaattinen lukitusjärjestelmä kuuluu jo autojen vakiovarustukseen. Useimmissa autoissa on myös automaattiset ikkunat, tuulilasin pyyhkijät, moottori, valot ja lämmitys. Monessa autossa on lisäksi toimintanäyttö (aika, nopeus, peruutustutka), ja oven avaus sekä auton käynnistäminen tapahtuvat ilman avainta. Uudet autot ovat yksinkertaisesti paremmin varustettuja. Suostuisitko palaamaan aikaan, jolloin auton hallinta toimi manuaalisesti?

Älytalot toimivat samalla tavalla kuin moderni auto. Kotisi eri toimintojen helpolla ohjauksella elät helppoa ja mukavaa elämää.