Kodit

KNX- on kuin aivot, joka ohjaa valaistusta ja sytyttää oikeat valot ja valitsee valon oikean värin.

Bemin valaistusuunnittelu tehdään KNX-tekniikan avulla. KNX-tekniikan avulla voidaan ohjata talon muutakin automaatiota: kulunvalvontaa ja hälyytysjärjestelmää, ilmastointia, lämpöä, kylmälaitteita, vesivuotohälyyttimiä, eri laitteiden ajastuksia. 10 vuoden kuluttua jokaiseen taloon tehdään taloautomaatiojärjestelmä. Kun investoit järjestelmään jo nyt, olet edellä aikaasi. Kun sinulla on järjestelmä 20 vuoden kuluttua, olet yhä moderni.

BEMI-KODIN HYÖDYT:

–          Voit vaikuttaa vireystilaasi valitsemalla kylmän tai lämpimän valon. Kylmä valo piristää ja lämmin valo rauhoittaa. Ehkä nukahdat helpommin ja heräät nopeammin.

–          Bemi-koti on energiatehokas. Säästät pitkässä juoksussa sähköä.

–          Säästyt jatkuvalta valojen sytyttämiseltä ja sammuttamiselta.

–          Jos et ole valaistuksen ammattilainen, säästät aikaa ja vaivaa, kun saat meiltä valmiin ehdotuksen oikeista valaisimista.

–          Valaistussuunnittelussa on mietittävä myös sisustusta. Usein huomaat toimimattomat tilat jo valaistussuunnitteluvaiheessa. Piirustuksia on helppo muuttaa, valmista sisustusta harvemmin.

–          Kuulet aika monelta vieraalta kommentin VAU.

–          Jatkossa voi itse ohjelmoida uusia valaistuksia makusi mukaan.

–          Jos valitset lisäksi iBemin, säätelet talosi automaatiota töistä, matkoilta tai mökiltä. Automaatio säästää sinut harmeilta, koska saat näet puhelimestasi talosi häiriötilanteet.

 

Kotisi on elämäsi näyttämö. Kun valitset Bemin, voit säädellä valolla elämäsi kohtauksia hämärästä valoisaan.

Mitä eroa on tavallisella valaistuksella Bemi-valaistukseen?

Kun ostat auton, tiedät että karvalakkimalli on halvempi, kuin auto kaikilla herkuilla. Mutta älä säikähdä. Olemme tehneet seuraavan vertailun sinulle päätöksentekoa helpottamaan:

TALO PERUSVALAISTUKSELLA

Sähkösuunnittelu, jossa sähkösuunnittelija merkitsee lamppujen paikat. Sinä kommentoit sen jälkeen ja muutat itse lamppujen paikkaa, jos haluat jotain lisää

Luulet, että valaistussuunnittelu on sitä, että pitää ostaa kallis design lamppu

Sinä itse päätät jokainen kerta, mitkä lamput sytytät. Käyt sytyttämässä ja sammuttamassa useita lamppuja joka päivä. Himmennät ehkä välillä.

Etsit ja haet lamput itse.

Vaikea lisätä jotain jälkeenpäin.

Juokset kaupoissa ostamassa uusia lamppuja ja yrität myydä kirppiksellä virheostoksia. Sanot vieraille vielä 10 vuoden päästä, että tähän on pitänyt ostaa yksi lamppu rakentamisesta lähtien.

Ihmettelet, miksi on niin vaikea luoda tunnelmia kodissasi.

Kustannus

 0 € ja hermot menee. Ärsytyskynnys ylittyy joka kerta, kun huomaat puuttuvan lampun.

BEMI-KOTI

Sähkösuunnittelu ja valaistusuunnittelu. Saat valmiin suunnitelman jossa kaikki on valmiina. Oikeilla paikoilla ja optimaalisesti.

Valaistussuunnittelija ottaa huomioon kotisi, tarpeesi ja arkkitehtuurin kun hän tekee valaistussuunnitelman.

KNX ohjaa valaistusta. Valitset yhdellä napin painalluksella haluamasi valaistuksen koko tilaan.

Saat valaisinluettelo meiltä missä talon jokaikinen valaisin on merkattu. Voimme myös tilata laatuisia ja kohtuuhintaisia valaisimia sinulle.

Uudelleenohjelmoinilla voit päivittää talosi.

Ei yhtään virheostosta ja upea valaistus heti alusta alkaen.

On ihana tulla kotiin.

Kustannus

2100 €*

*Suuntaa antava hinta n.150 neliön talon Bemi Standard KNX-suunnittelusta. Hintaan ei kuulu valaisimia, ohjelmointi tai teknisiä laitteita.

 

 

Asut talossasi luultavasti ainakin 20 vuotta. Kun jaat lisäkustannuksen Bemi-kodin valaistussuunnittelusta 20:lle vuodelle, luxusvalaistuksen hinta vuodessa on noin 100 €. Sama summa jonka kulutat vuoden kuntosalikäynteihin, uuteen vaateparteen tai johonkin tekniseen laitteeseen. Lisäksi saat samalla KNX-järjestelmällä haltuun koko taloautomaation.

MITEN TILATA BEMI-VALAISTUS JA KNX-TALOAUTOMAATIO?

1. Soita ja varaa tapaaminen (täytä kaavake ja lähetä meille tausta tiedot)
2. Tapaaminen
3. Sopimus
4. Suunnittelu
5. Tapaaminen ja suunnitelman mahdolliset muutokset ja hyväksyminen
6. Asennus ja ohjelmointi
7. Käyttöön oton opastus

REFERENSSIT

KODIT