Tuotteet

VALAISIMET

Valaistus muodostaa yli puolet talon sisustuksesta. Hyvin suunniteltu valaistus luo tunnelmaa kaikkiin huoneisiin ja tarpeisiin ja jokaisella valaisuksella on oma tarkoitus. Valaistuksen on oltava kiinteä osa sisustusta, ja se on myös mukana vaikuttamassa siihen, miten viihdyt kodissasi. Hyvä valaistus korostaa jokaisen huoneen muotoa ja tarkoitusta.

Valaistusfilosofiamme perustuu siihen, että jokaisessa huoneessa on useita valoelementtejä. Epäsuora valo muodostaa yleisvalon, spottivalaistus korostaa pintoja ja esineitä, ja aksenttivalo luo huoneeseen ylellisen tunnelman. Autamme mielellämme sinua toteuttamaan ideasi.

Koska olemme erikoistuneet valaistussuunnitteluun, asiakaillamme on mahdollisuus tilata meidän kautta kaikkiin tiloihin sopivat valaisimet.

OMAT VALAISIMET

Suunnittelemme ja toteutamme tarpeen mukaan uuniikkivalaisimia.

KATSO TÄSTÄ ESIMERKKEJÄ
Empty section. Edit page to add content here.

IBEMI

iBEMI on käyttäjäystävällinen kodin ohjausta varten suunniteltu sovellus.

Se on kehitetty varsinkin iPhonelle, mutta se toimii hyvin myös esim. iPad-, iPad Mini ja iPod Touch -laitteissa. iBEMI-sovellus on helppokäyttöinen ja yhdistetty suoraan KNX-järjestelmään KNX IP-verkon kautta, ilman erillistä palvelinta.

iBEMI tukee KNXnet/IP-tunnelointia ja -reititystä.