FUNKTIONSBESKRIVNING

Skapa din funktionsbeskrivning genom att enkelt dra&släppa dina KNX produkter och funktioner till ritbordet och välja funktioner på tryckknapparna.
Printa funktionsbeskrivningen med bilder och annan information som behövs i projektet.

AKTORLISTA

Skapa din aktorlista genom att lätt dra&släppa KNX produkter till ritytan. Fyll i informationen för varje kanal i en aktor. Printa aktorlistan med bilder och annan information som behövs för projektet.

PROJEKTVY

Få en klar överblick av ditt projekt med kortvy layouten. Arrangera ditt projekt på arbetsplatsen hur du än vill. Färgkoda projekten enligt status.

ATT GÖRA LISTA

Bli organiserad med att göra listan och håll reda på vad du lovat dina kunder.

TIDSREDOVISNING

Håll reda på antalet timmar spenderat på ett projekt.

PRODUKTLISTA

Håll reda på icke KNX produkter sålda för ett projekt.

LADDA UPP DOKUMENT

Ladda upp dina dokument eller spara en länk till dina favorit online diskutrymme, som dropbox, google+ osv.

SKAPA DINA FUNKTIONER

Gör det svåra jobbet bara en gång, paketera dina funktioner så de blir klarare för kunden vad du erbjuder, samt sätt ett pris på dem för att enklare sälja dem och få in pengar från dina projekt.

KÖPRAPPORT

Köprapport, snabbar upp produktbeställningar och håller reda på beställda produkter.

BUDGETRAPPORT

Budgetrapport, kalkylera dina projektkostnader. Håll reda på små ändringar så att du kommer ihåg att kräva betalning.

VISUALISERA DITT PROJEKT

Börja med att dra&släppa din planritning på ritytan, glöm inte att lägga till ett extra rum som du kallar kopplingsskåp. Sedan dra&släpp dina KNX apparater i rummen. När du har alla KNX produkter placerade är det dags att konfigurera dem.

Högerklicka på apparaten så öppnas en detaljvy med vilken du kan konfigurera apparaten.

Läs mera

VÄLJ KNAPPFUNKTIONER

Öppna detaljvyn med ett högerklick på apparaten. I detaljvyn hittar du kommandon för att konfigurera din apparat, lägga till text på tryckknapparna, lägga till kommentarer till funktionerna, välja färg på tryckknapparna, ändra på den fysiska adressen till KNX med mera.

Läs mera

PRINTA RAPPORT

När du bygger upp ditt projekt skapas det automatiskt 4 rapporter

 

1: En Funktionsbeskrivning, som innehåller legal text, allmännyttig information om projektet och information om tryckknappar, sensorer och funktioner i projektet.

2: En Aktorlista, där du finner alla aktorer som oftast placeras i en elcentral. Denna lista kan du ge till elektrikern.

3. En Köprapport där alla KNX produkter använda i projektet listas. När det blir dags att beställa väljer du bara vilka apparater du behöver och klickar ”beställ” vilket kommer skicka ett email till tillverkaren. Sätt sedan ett leveransdatum och när de är redo att faktureras.

4: En Budgetrapport som ger dig en överblick över tiden projektet väntas ta, kostnader för KNX apparater och annan nyttig information behövd för försäljning.

Läs mera

Redo att bli ett KNX proffs?