Tjänster

BELYSNINGPLANERING GJORD AV EN EXPERT LYFTER ARKITEKTPLANERING OCH BYGGANDE TILL EN HELT NY NIVÅ.

Genom ett enkelt knapptryck lyser de rätta lamporna med exakta inställningar och placeringar upp i ett Bemi-planerat utrymme. Personalen eller familjemedlemmarna behöver inte själva ställa in, dimma eller komma ihåg olika lampor för olika händelser och behov.

Med Bemis belysning blir utrymmen funktionella och trygga. Dessutom kan man påverka sinnesstämningar, vakenhet och känslor med Bemis belysningsplanering. Bemi belysning framhäver en byggnads struktur och dess arkitektuella form på ett sätt som ingen annan kan.

VI ÄR EN AV LANDETS MEST ERFARNA INOM KNX TEKNIK.

Bemi belysning styrs helst via KNX automationsteknik. Med hjälp av KNX programmeras belysningen så att den tänds och släcks enligt behov och tillfälle. KNX möjliggör också användning och styrning av kallt och varmvitt ljus. KNX fungerar som ljusets hjärna, som får de rätta lamporna att tändas med exakt rätt färgtemperatur för varje behov. Via KNX styrs också annan hus- och fastighetsautomation såsom ventilation, värme eller lås.

Bemi är smart belysning för affärs- och offentliga utrymmen samt privata hem. Ifall du är intresserad av bättre business, vill skilja dig från mängden och vara en föregångare, välj Bemi att göra din planering.