KNX

KNX-STANDARDEN ÄR FRAMTIDENS SÄTT ATT STYRA HUS-OCH FASTIGHETSAUTOMATION.

Smarta elsystem håller på att revolutionera sättet att styra olika byggnader. Genom att välja KNX vet du att du inte är bunden till en enskild tillverkares produkter i och med att KNX fungerar med hundratals tillverkares produkter. KNX är dessutom funktionell, visuell och omprogrammeringsbar. Förutom belysning kan man via KNX styra ventilation, värme, förbrukning och andra byggnadsautomatiska funktioner. Bemi är ett av landets  få KNX-utbildare och du kan därför lägga din KNX satsning i trygga händer. Ifall ditt företag inte ännu är kunnigt inom KNX-teknik går det bra att först köpa tjänster av oss och senare utbilda sig inom teknikkunnande. KNX är en föregångare i sina lösningar; man sparar på att skaffa massor av olika teknik, energikostnaderna hålls i skick och störningar i systemet kan upptäckas i tid via en bra planerad byggnad. Ett företag som bygger själv eller sysslar med fastigheter tänker alltid på kundens bästa och väljer KNX.

LÄS MERA

”KNX är en internationell standard för fastighetsautomation med vars hjälp hus- och fastigheternas energieffektivitet, funktion och förändingsgrad kan nå sin kulmen. KNX har nått en betydandet plats inom egnahemshus- och kontorsfastighetsbyggandet i Finland och dess användning har de senaste åren ökat märkbart.” – fri översättning, www.knx.fi

”Det bästa är ändå att man får olika stämningar i rummet utan att behöva springa runt och tända en massa smålampor. Någon annan har tänkt ut belysningen, lösningarna är färdiga och de är dessutom lätta att använda.” – Mia Nurminen, kund

www.knx.fi

www.knx.org

KNX – TRAINING CENTER

Bemi är ett av fyra certifierade KNX Training Centers i Finland. Vi arrangerar utbildningar för både yrkesproffs och studerande inom elbranschen. Genom KNX Training kan du bli en registrerad KNX Partner som har rätt att använda KNX Parter-logon i ditt företag.

LÄS MERA

Med behörighet inom KNX standard är du som yrkesproffs väl förberedd för en ny era inom el-teknik. Du kan erbjuda dina kunder din kunskap om smarta elsystem och vara med om att revolutionera det smarta boendet.

 

Läs mera om KNX Training på www.knx.fi eller kontakta oss på info(at)bemi.fi

KNX- KONSULTERING

Vi konsulterar frågor angående KNX enlig överenskommelse. Det går att beställa KNX-planering för enbart belysning eller KNX-planering för en hel byggnad.

KNX- PLANERING

Vi gör heltäckande KNX-planeringar för byggnader och fastigheter. Det går att beställa KNX-planering för enbart belysning eller KNX-planering för en hel byggnad.

SMART HEM

KNX är som hjärnan i elsystemet som tänder och släcker olika belysningsscener. Med KNX-teknik kan man också styra andra automatiska funktioner i ett hem: energimätning och alarm, ventilation, luftkonditionering, värme, vitvaror, alarm för vattenläckage, etc. Om 10 år kommer varje hem att vara utrustat med husautomation. Om du investerar i teknik nu kommer du att vara en föregångare. Om 20 år kommer du att vara lika modern.