BEMI – SMART BELYSNING

BEMI ERBJUDER TJÄNSTER INOM BELYSNING OCH BELYSNINGS DESIGN

Förutom våra KNX produkter är BEMI ett företag som planerar och designar belysnings- och el-planering, såväl som installation och planering av KNX i ditt hem eller kontor. Som experter i belysningsdesign förstår vi och uppskattar värdet av bra belysning som en del av inredningen. Vårt tekniska kunnande är stort och vi vet hur man skapar moderna boenden som du kan kontrollera med bara några få klick – var du än är. Vi arbetar med offentliga byggnader såsom skolor, affärer och kontor såväl som privata byggnader, nybyggen, renoveringar och gårdsbelysning.
BEMI är också ett av Finlands få träningscenter för KNX.

NYTT! KNX Tool

Med dess lättanvända användargränssnitt kan du äntligen skapa intuitiva projektplaner som både du och din kund kan lita på. Eftersom KNX projekt är svåra att redovisa för kunderna finns det ett behov av att visualisera projektet utan att förlora tid på ändlös dokumentation. Vad som traditionellt bara varit ett enkelt Word dokument eller Excel tabell är nu en komplett presentation av allt från monteringsplaner till slutliga projektrapporter.

Prova själv och bekanta dig mer med KNX Tool. Din gratis prövotid väntar.
Configure pushbuttons

Hantera, modifiera och övervaka ditt projekt.

Med dess lättanvända användargränssnitt kan du äntligen skapa intuitiva projektplaner som både du och din kund kan lita på.

Eftersom KNX projekt är svåra att redovisa för kunderna finns det ett behov av att visualisera projektet utan att förlora tid på ändlös dokumentation. Vad som traditionellt bara varit ett enkelt Word dokument eller Excel tabell är nu en komplett presentation av allt från monteringsplaner till slutliga projektrapporter.

  • VISUALISERA DITT PROJEKT

    Dra ut dina rum på ritbordet, placera produkter och funktioner i rummen. Låt verktyget räkna ut ditt erbjudande.

  • VÄLJ KNAPPFUNKTIONER

    Konfigurera din KNX produkt, lägg till text på tryckknappar, lägg till kommentarer till funktioner – din funktions beskrivning är klar!

  • PRINTA RAPPORTEN

    Lätt att flytta knappar, rader i relä-listan samt lägg till kommentarer före du printar.

iBemi

KNX kontroll vid dina fingertoppar

IBEMI ÄR EN APPLICATION UTVECKLAD AV BEMI AUTOMATION. MED DEN HAR DU NU ÅTKOMST TILL ALLTING I DITT HUS; BELYSNINGSSCENER, LUFTKONDITIONERING, TEMPERATUR, MARKISER, PERSIENNER, RGB FÄRGER, ENERGIMÄTARE MED MERA

iBemi: A profile for every situation with just a drag and a drop

The control of your smart home is at your fingertips. With the unique iBemi mobile application, you now have access to everything in your house from light scenes, air conditioning, temperature, shutters, blinds, RGB colors, energy meters and more

 

Profiler är uppbyggda i iBemi appkonfiguratorn. Den grafiska editeringsmiljön gör det otroligt enkelt att skapa din egen profil för din KNX installation!